IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 martie 2011

ACSMU POLI IASI VA JUCA UN AMICAL CU OTELUL GALATI


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat marti ca gruparea din dealul Copoului va disputa vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu, un meci amical in compania formatiei Otelul Galati.
„Avand in vedere ca partida cu ALRO Slatina a fost amanata, iar Liga I este intrerupta, am decis sa jucam un meci amical la finele acestei saptamani. In acest sens, am discutat cu domnul Marius Stan si vom disputa un meci amical cu Otelul Galati, vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul «Emil Alexandrescu». Initial, cei de la Otelul vroiau sa dispute un amical cu o formatie din Republica Moldova, dar pana la urma au acceptat invitatia noastra. Le multumes celor de la Galati ca au anulat acel meci din Republica Moldova. Pentru noi este o onoare sa jucam in compania liderului din Liga I“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca portarul rus Anton Alexeev va semna cu formatia ieseana: „Portarul rus Alexei Alexeev, care s-a pregatit cu noi in cantonamentul din iarna, din Antalya, si-a rezolvat problemele legate de «cartea verde» si va semna cu noi. Fanii nostri il vor putea vedea la lucru pe Alexeev chiar in amicalul cu Otelul Galati“.

Niciun comentariu: