IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 24 martie 2011

GRIGORE SICHITIU: „DACA NU SE PROGRAMEAZA MECIUL CU ALRO DUPA DATA DE 30 MARTIE, SA-L TRIMITA PE MUTH INAPOI DE LA NATIONALA!“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat joi ca nu i se pare normal ca partida cu ALRO Slatina, care a fost amanata deoarece ambele formatii au jucatori la loturile nationale, sa fie programata pentru data de 30 martie si a amenintat cu chemarea jucatorului de la nationala.
„Daca nu se programeaza meciul cu ALRO dupa data de 30 martie, sa-l trimita inapoi pe Muth de la nationala! Nu se poate ca Federatia sa amane meciul pentru ca jucatorii sa fie prezenti la lotul national si sa il programeze la o zi dupa ultimul joc disputat la nationala. La data de 29 martie, echipa nationala de tineret, unde atat noi, cat si ALRO, avem jucatori, evolueaza in compania Georgiei. Cum pot atunci jucatorii sa vina sa joace la echipele de club o zi mai tarziu. Normal ar fi ca partida sa fie programata la data de 6 aprilie, daca tot se doreste programarea acesteia intr-o zi de miercuri“, a spus Grigore Sichitiu.
Federatia Romana de Fotbal a amanat partida ALRO Slatina – ACSMU Poli Iasi, care trebuia sa se dispute sambata, 26 aprilie, deoarece ambele formatii au jucatori la loturile nationale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

SIKI, AICI AI DREPTATE! CEI DE LA FRF SUNT NISTE NEMERNICI DACA PROCEDEAZA ASTFEL.