IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 martie 2011

MECI DE INFARCT: ALEXANDRU MARIN A ADUS VICTORIA IN FATA MIOVENIULUI IN PRENLUNGIRI


Formatia ACSMU Poli Iasi a reusit vineri seara sa castige pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), in fata liderului CS Mioveni, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a a Seriei a II-a a Ligii secunde.

In ciuda frigului de afara, cateva mii de suporteri au urcat dealul Copoului pentru a vedea la treaba elevii lui Adrian Falub in derby-ul cu liderul Seriei a II-a a ligii secunde, CS Mioveni.
Si jucatorii ieseni nu au ramas datori, instalandu-se in terenul advers inca din primele minute.
Dominarea gazdelor s-a concretizat si pe tabela in minutul 18, atunci cand Patrascu a reluat in poarta, din interiorul careului, o minge centrata de pe partea stanga de Florea.
Dupa primirea golului, oaspetii au echilibrat jocul, iar finalul primei reprize i-a gasit pe ieseni masati in propriul careu, fara insa vreo faza importanta la poarta lui Hutan.
Dominarea pitestenilor a continuat si in repriza secunda, iar in minutul 78, Huzuneanu a restabilit egalitatea cu un sut de la 20 de metri, lateral dreapta.
Cand toata lumea se gandea la o remiza, in al doilea minut de prelungiri, Gado a centrat perfect de pe partea dreapta, iar Alexandru Marin (foto), jucator adus din Liga a IV-a, de la Rapid Dumesti, s-a inaltat peste toata apararea adversa si l-a invins pe Popescu, declansand sarbatoarea in Copou.
Scor final 2-1 pentru ACSMU Poli Iasi si iesenii se gandesc din ce in ce mai serios la promovare.

Niciun comentariu: