IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 17 martie 2011

GRIGORE SICHITIU: „PARTIDA CU MIOVENIUL ESTE EXTREM DE IMPORTANTA PENTRU PROMOVAREA!“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat joi ca partida de vineri, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni este foarte importanta pentru atingerea obiectivului propus, promovarea in Liga I.
„Partida cu Mioveniul este extrem de importanta pentru promovare! Vom intalni o echipa care este antrenata de un tehnician care ne cunoaste foarte bine, Ionut Popa. Pentru 90 de minute, Popa va fi adversarul Iasului, dar el va ramane foarte iubit la Iasi. Chiar m-am bucurat ca a spus ca nu vrea sa vorbeasca inainte de acest meci. Nici noi nu vrem sa intram in balacareala existenta in fotbalul romanesc. Preferam ca jocul sa se dispute doar pe teren, fara vreo presiune din partea vreunei echipe“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca spera ca iesenii sa sustina aceasta echipa: „Cred ca am demonstrat in primele doua meciuri din retur ca avem valoare sI ca ne putem bate pentru promovare. Dar, avem mare nevoie de sustinerea publicului iesean, care trebuie sa inteleaga ca noi jucam pentru ei. De asemenea, ma astept ca si oamenii de afaceri din Iasi sa vina alaturi de aceasta echipa. Am demonstart pana acum ca suntem seriosi, ca ne bazam pe o constructie solida, fara datorii. Nu pot sa cred ca nu se gaseste intr-un oras mare, asa cum este Iasul, cativa oameni de afaceri ca sa vina alaturi de echipa“.

Niciun comentariu: