IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 30 martie 2011

INCOMPETENTA LUI FALUB S-A VAZUT LA SLATINA: MAI BINE STATEATI ACASA!


Formatia ACSMU Poli Iasi a pierdut la scor de neprezentare partida disputat miercuri dupa-amiaza, in deplasare, cu ALRO Slatina, intr-un meci restant din etapa a XVIII-a a Seriei a II-a a Ligii secunde.
Dupa trei victorii chinuite, in care doar norocul a facut ca INCOMPETENTUL Falub sa nu piarda, iesenii s-au umplut de penibil la Slatina, in fata unei echipe de mijlocul clasamentului.
Dincolo de tot tam-tam-ul facut de absenta lui Muth, ramane prestatia jalnica a unei echipe care nu poate emite pretentii la promovare cu un antrenor care nu are nicio tactica dupa mai bine de jumatate de an.
Trecand la meci, sa spunem ca partida a inceput practic de la 1-0, Precup deschizand scorul in minutul 3, cand iesenii inca nu se asezasera bine in ghete.
A urmat o sarabanda de ocazii la poarta lui Hutan, insa ratarile lui Dulcea (6’, 11’), Popescu (8’, 28’) si Ene (19’, 34’, 37’) au facut ca scorul sa ramana doar 1-0 pentru gazde.
In partea a doua a jocului, in doar doua minute, gazdele au dus scorul la un rusinos 3-0.
Mai intai, in minutul 57, Eduard Stoica l-a invins pe Hutan cu un sut din marginea in careului, pentru ca in minutul 59 Dulcea sa inscrie cu capul, din 6 metri, pentru scor de neprezentare.
De-abia la acest rezultat, s-au trezit si iesenii, insa Lukacs (60’, 69’) si Cretu (88’) nu au reusit sa inscrie nici macar golul de onoare.
Scor final 3-0 pentru ALRO, iar la Iasi urmeaza sa vina liderul FC .

Niciun comentariu: