IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 12 martie 2011

PRIMA VICTORIE IN DEPLASARE PENTRU ACSMU POLI IASI


Formatia ACSMU Poli Iasi a reusit sa sparga gheata in deplasare, sambata, la Pitesti, unde s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0), in fata formatiei gazda FC Arges, intr-un meci contand pentru etapa a XXVII-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Cu un lot mult mai bun fata de turul de campionat, iesenii au mers la Pitesti decisi sa obtina prima victorie in deplasare in aceasta editie de campionat, in conditiile in care succesul de la Craiova, cu Gaz Metan, a fost la „masa verde“.
Partida a inceput cum nu se poate mai bine pentru elevii lui Falub, care au deschis scorul in minutul 7, prin Ghiceanu (foto), dupa o minge balbaita de defensiva pitesteana.
In minutul 15, gazdele puteau restabili egalitatea, insa mingea trimisa de Voicu din lovitura libera a nimerit bara portii lui Hutan, a revenit in teren, iar Carstea, din 5 metr, a trimis in transversala.
Finalul primei reprize a fost la discretia gazdelor, Ivanica trimitand putin pe langa poarta in minutul 42 si apoi fiind blocat in 5 metri de Panc.
Partea a doua a jocului a inceput dupa acelasi scenariu cu prima, Lukacs majorand avantajul iesenilor in minutul 51, dupa o lovitura libera executata de Gado.
Dupa numai 10 minute, Marius Ion a redus din handicap, dupa o greseala a lui Hutan la lovitura libera executata de Carstoiu.
A urmat un joc haotic, cu gazdele dominand steril si cu iesenii aparandu-se organziat, mai ales ca ultimele minute au jucat in zece oameni dupa eliminarea lui Muth pentru cumul de cartonase.
Scor final 2-1 pentru ieseni, care s-au apropiat la doar patru puncte de un loc ce permite promovarea in Liga I.

Niciun comentariu: