IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 10 decembrie 2008

CFR CLUJ A FACUT IMPRESIE BUNA PE „STAMFORD BRIDGE“


Formatia CFR Cluj a incheiat marti seara aventura europeana din acest sezon, dupa ce a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Chelsea Londra.
In fata unei Chelsea super-motivate, clujenii au venit la Londra cu gandul de a nu se face de ras si, de ce nu, chiar sa furnizeze o mare surpriza.
Si clujenii nu s-au facut deloc de ras, ba chiar le-au dat mari emotii londonezilor in mai multe rinduri.
Contrar asteptarilor, oaspetii au inceput destul de bine jocul si in minutul 7 au trimis primul sut pe spatiul portii engleze, Czech retinand in doi timpi sutul lui Pereira.
Replica gazdelor a venit dupa alte trei minute, cand Alex a reluat cu capul putin peste poarta, din cinci metri.
Prima mare ocazie de gol a „ceferistilor“ s-a consumat in minutul 17, cand Mikel a respins din fata lui Cadu, la doi metri de poarta, dupa o minge trimisa cu capul de Alcantara din sapte metri.
Jocul bun al clujenilor a continuat si Muresan a reluat din vole, din marginea careului, o minge centrata bine de Trica, insa mult pe langa poarta.
Finalul primei reprize le-a apartinut englezilor care au reusit sa deschida scorul in minutul 40, prin Kalou, dupa o balbaiala in defensiva clujeana.
Dupa pauza, gazdele au inceput in forta, incercand sa transeze cat mai repede soarta meciului, insa Nuno Claro a fost imbatabil la marile ocazii semnate de Joe Cole si Anelka. Mai intai, in minutul 52, portarul clujenilor a prins sutul lui Joe Cole, din marginea careului, pentru ca in minutul 54 sa blocheze mingea din picioarele lui Anelka.
In minutul 55, Kone avea sa reduca „Stamford Bridge“ la tacere. Panin a centrat perfect de pe dreapta si atacantul clujean a trimis cu capul in vinclul portii lui Czech.
La faza imediat urmatoare, englezii puteau trece din nou in avantaj, insa Nuno Claro a facut din nou minuni, respingand in corner sutul lui Joe Cole, ramas singur cu goal-kepeer-ul clujean.
Avea pana la urma sa fie 2-1 pentru Chelsea, Drogba, intrat dupa pauza, salvandu-i pe englezi de la o remiza rusinoasa in minutul 61.
Pe final, englezii au preferat sa aiba cat mai mult posesia balonului, astfel ca scorul a ramas 2-1, nu inainte ca Nuno Claro sa se mai remarce de doua ori.

Lucescu s-a razbunat pe Barcelona
Formatia Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, s-a impus in deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), in fata echipei FC Barcelona. Astfel, ucrainenii si-au luat o bine-meritata revansa dupa ce in meciul tur pierdusera in urma unui gest lipsit de fair-play al spaniolilor.
Iata rezultatele inregistrate marti seara, in etapa a VI-a, ultima a grupelor Ligii Campionilor:
Grupa A
Chelsea Londra (Anglia) – CFR Cluj (România) 2-1 (1-0)
AS Roma (Italia) – Girondins Bordeaux (Franta) 2-0 (0-0)

Grupa B
Panathinaikos Atena (Grecia) – Anorthosis Famagusta (Cipru) 1-0 (0-0)
Werder Bremen (Germania) – Internazionale Milano (Italia) 2-1 (0-0)

Grupa C
FC Basel (Elvetia) – Sporting Lisabona (Portugalia) 0-1 (0-1)
FC Barcelona (Spania) – Sahtior Donetk (Ucraina) 2-3 (0-1)

Grupa D
PSV Eindhoven (Olanda) – Liverpool (Anglia) 1-3 (1-1)
Olympique Marseille (Franta) – Atletico Madrid (Spania) 0-0.

Niciun comentariu: