IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 9 decembrie 2008

SUPORTERII IESENI VOR SA ORGANIZEZE UN MITING DE PROTEST


Liderul Asociatiei „Liga Suporterilor Iasi Legione Azzura“, Catalin Anechitoaiei, a declarat marti ca suporterii ieseni vor organiza duminica un mars de protest pentru determinarea autoritatilor sa sprijine gruparea din dealul Copoului.
"Poli Iasi trece printr-o perioada de criza, dupa ce actionarii nu au mai virat sumele promise, iar presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a spus saptamana trecuta ca institutia pe care o conduce nu va mai finanta echipa pregatita de Ionut Popa. In aceste conditii, am decis ca duminica, de la ora 14.00, sa organizam un miting de protest pentru sensibilizarea oamenilor de afaceri care vor sa ajute Politehnica. Ii astepatm pe totii fanii Politehnicii Iasi sa ni se alature la acest miting. Prin acest miting vrem sa tragem un semnal de alarma autoritatilor locale, pentru a evita desfiintarea Politehnicii Iasi, care reprezinta un brand al orasului Iasi“, a declarat Catalin Anechitoaiei.
Anichitoaie a mai spus ca „`ntâlnirea fanilor va avea loc la ora 13:00, in fata Stadionului «Emil Alexandrescu» si se va merge pana `n fata Palatului Culturii, unde timp de 60 de minute vor fi afisate mesaje de sprijinire a sportului iesean“.

Niciun comentariu: