IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 10 decembrie 2008

CS POLITEHNICA IASI, PE PRIMUL LOCUL IN TOPUL CLUBURILOR STUDENTESTI DIN ROMANIA


Presedintele CS Politehnica Iasi, Leonid Antohi, a declarat miercuri ca gruparea pe care o conduce se afla pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania in anul 2008.
„Cu mandrie pot sa spun ca pentru al treilea an consecutiv suntem pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania. ~n anul competitional 2008, sportivii clubului nostru au reusit un total de 192 de medalii, dintre care 86 de aur, 61 de argint si 45 de bronz. Asa cum spuneam la inceputul anului, am pus accent numai pe valoare si ma bucur ca sportivii nostri au inteles ca important este sa fii primul. Astfel, fata de anul trecut cand am avut un total de 79 de medalii de aur, anul acesta am obtinut cu sapte mai mult“, a declarat Leonid Antohi.
Oficialul clubului iesean a mai spus ca valoarea totala a premiilor care vor fi acordate sportivilor de la CS Politehnica va fi de aproximativ 50.000 de lei: „Asa cum stiti, la fiecare sfarsit de an, clubul nostru isi premiaza cei mai buni sportivi, iar premiile sunt in bani si nu sunt tocmai putini. Suma totala a premiilor pentru acest an este de aproximativ 50.000 de lei. Fiecare sportiv clasat pe primul loc la una dintre cele 13 sectii pe care le are clubul nostru va primi cate 1.500 de lei, cu exceptia sectiei de tenis de masa, unde rezultatele au fost mai slabe“.
Primele locuri au fost ocpuate de urmatorii sprotivi: Andreea Ionescu (atletism), {tefan Vasilache (atletism), Alexandru Malinas (badminton), Mihaela Andrioaie (judo), Vlad Simionescu (judo), Alina Motoc si Iozefina Paulet (sah), Lucian Miron (sah), Vlad Sacaleanu (tir), Doinita Panait (baschet), Florin Moscalu (baschet), Razvan Ifrim (handbal) si Mihaita Lazar (rugby).

Niciun comentariu: