IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 17 decembrie 2008

PREMIERE LA GRUPELE DE COPII SI JUNIORI DE LA POLI IASI


Toate grupele de copii si juniori de la clubul Poli Iasi au primit miercuri cadouri din partea conducerii gruparii din dealul Copoului, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.
Prezent la aceasta manifestare, presedintele clubului, Sorin Boca, le-a transmis micilor fotbalisti ca se asteapta ca multi dintre ei sa ajunga viitoare vedete la Poli Iasi.
„La fel ca in ultimii ani, si anul acesta, am realizat aceasta intalnire intre copiii de la grupele de copii si juniori ale clubului nostru si Mos Craciun. L-am convins pe Mos Craciun ca sunteti niste copii admirabili si foarte talentati. Mosu’ ne-a spus sa avem grija de aceasta comoara pe care o avem in curtea noastra, adica voi dragi copii. Eu sper ca anul viitor sa ne intalnim din nou cu acelasi prilej si sa va felicit pentru rezultate foarte bune, ca in acest an, sau, daca nu, chiar mai bune. Vreau sa stiti ca Politehnica Iasi va dainui in timp numai datorita voua, cei care peste cativa ani veti lupta pentru culorile alb-albastre“, a declarat Sorin Boca.
Aceasta premiere a avut loc pentru a patra oara in istoria clubului Poli Iasi, fiind recompensati de catre antrenori toti jucatorii de la grupele de copii din generatiile 2001-1997.
Cele 11 grupe de copii si juniori sunt pregatite de urmatorii antrenori:
Grupa 1990 – antrenor Dan Cananau;
Grupa 1991 – antrenor Adrian Kereszy;
Grupa 1993 – antrenor Bebe Manole;
Grupa 1994 – antrenor Adrian Cotan;
Grupa 1995 – antrenor Mihai Dragoi;
Grupa 1996 – antrenor Gelu Paveliuc;
Grupa 1997 – antrenor Dumitru Romila;
Grupa 1998 – antrenor Marian Moldovan;
Grupa 1999 – antrenor Ovidiu Burdujan;
Grupa 2000 – antrenor Dan Cananau;
Grupa 2001 – antrenor Adrian Dobre.
Premierea copiilor a fost facuta de doi jucatori de la echipa mare, Paul Tincu si Clement Palimaru, fotbalisti care in acest tur de campionat au evoluat in Liga a II-a la Petrolul Ploiesti.
In plus, portarul Razvan Plesca a acordat cinci premii constand in perechi de ghete de fotbal pentru cei mai talentati copii. Acestia sunt: Mario Pipos (Grupa 2001), Ionut Florea (Grupa 1998), Danut Munteanu (Grupa 1997), Andrei Urzica (Grupa 1994) si Bogdan Hutanu (Grupa 1993).
Pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul clubului, antrenorii Marian Moldovan (Grupa 1998) si Dumitru Romila (Grupa 1997) au primit diplome de excelenta.

Niciun comentariu: