IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 4 decembrie 2008

CONSTANTIN SIMIRAD: „NU MAI DAU UN LEU POLITEHNICII IASI!“


Presedintele Consiliului Judetean ( CJ) Iasi, Constatin Simirad a declarat joi ca va suspenda orice contributie la Fundatia Sportului Iesean si implicit la clubul Politehnica iasi.
„Nu am bani de aruncat pe fotbal, ca sa vad un sportiv precum Balba ca isi cumpara masini de lux, ca este prins beat sau ca gafaie in teren. Nu vreau sa folosesc banii publici pentru a alimenta salariile de sute de mii de euro ale acestui tip de oameni. E sigur un lucru. Nu faci din milionari oameni muncitori. Nu mai dau niciun leu Politehnicii Iasi! Voi ajuta fotbalul cu suturi!“, a declarat Constatin Simirad.
Simirad a mai spus ca daca sunt profesinosti, oficialii de la Pol iIasi ar trebui sa gaseasca singuri finantare: „Eu nu sustin profesionistii. Daca sunt profesionistti sa faca bani singuri si sa isi castige singuri painea. Cred ca nici primarul Gheorghe Nichita nu va mai sustine fotbalul. S-a saturat. Nu vreau sa dau bani la fotbal. Daca vreau sa sustin financiar un sportiv cel putin sprijin unul amator care nu cere prea multi bani sau trimit sume la Anuarul Academiei de Istorie“.
In 2008, constributia Consiliului Judetean Iasi la Fundatia Sportului iesean s-a ridicat la un milion de lei.

Niciun comentariu: