IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 14 decembrie 2008

MITING AL SUPORTERILOR IESENI


Peste 400 de suporteri ieseni au organizat duminica un miting de protest pentru determinarea autoritatilor sa sprijine gruparea din dealul Copoului.
Fanii ieseni s-au intalnit la ora 13.00, în fata Stadionului «Emil Alexandrescu» si au mers pana in fata Palatului Culturii, unde au fi afisate mai multe bannere cu urmatoarele mesaje: „Poli este a noastra“, „Poli nu moare“, „Simirad du-te in Cuba“, „Nichita vinde echipa“, „Poli-Politica, doua cuvinte diferite, cu interese comune“ si au scandat mesaje de sustinere a formatiei din dealul Copoului si au cerut in mod repetat demisia presedintelui Sorin Boca.
Liderul Asociatiei „Liga Suporterilor Iasi Legione Azzura“, Catalin Anechitoaiei, a declarat ca suporterii au dorit prin acest miting sa atraga atentia asupra situatiei in care se afla Poli Iasi: „Echipa trece printr-o perioada de criza si am decis sa facem acest miting pentru a sensibiliza oamenii de afaceri ieseni sa ajute Politehnica Iasi. Am vrut sa tragem un semnal de alarma autoritatilor locale, pentru a evita desfiintarea Politehnicii Iasi, care reprezinta un brand al orasului Iasi. Speram ca acum, autoritatile locale sa continue demersul nostru si sa gaseasca solutii pentru iesirea din criza“, a declarat Catalin Anechitoaiei.
Liderul „Ligii Suporterilor Iasi 2005“, Marius {rainer a spus ca, in cazul in care nu se vor lua masuri pentru redresarea situatiei, fanii sint dispusi sa stranga ei bani pentru a ajuta echipa: „Prin acest miting am dorit sa atragem atentia tuturor celor care conduc formatia Politehncia Iasi sa gaseasca in cel mai scurt timp solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta echipa. Daca acest lucru nu va fi posibil, noi, suporterii, sintem dispusi sa mergem din usa in usa si sa strangem bani pentru sustinerea echipei, deoarece Poli Iasi nu poate fi lasata sa moara, acest club fiind un brand al Iasului“.

Niciun comentariu: