IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 11 decembrie 2008

DUPA O PRESTATIE MEDIOCRA: STEAUA A SPUS ADIO CUPELOR EUROPENE


Formatia Steaua Bucuresti a fost invinsa miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0) de echipa lui Adrian Mutu, AC Fiorentina, in ultimul meci al grupei F a Ligii Campionilor.

Fara a rupe gura targului in Ghencea, Fiorentina a reusit sa castige gratie experientei superioare a unor jucatori precum Mutu, Gilardino sau Montolivo.
Prima repriza a inceput cu Steaua mai indrazneata, mai ales pe partea dreapta, unde Dayro a combinat cu Golanski, insa sutul sau din lovitura libera a fost respins cu greu de Frey in minutul 12.
Replica italienilor a venit in minutul 32, cand Zapata a respins greu lovitura libera executata de Mutu, de la 27 de metri.
De partea cealalta, doar Banel Nicolita a incercat sa invinga de cateva ori jocul la off-side al italienilor, dar a fost surprins in afara jocului sau a fost avertizat pentru simulare, la fel ca si Dayro Moreno, pentru o cadere penibila in careu.
Ultima faza mai importanta a primei reprize a apartinut tot Fiorentinei, Mutu sutand putin pe langa poarta, din interiorul careului.
A doua repriza a inceput prost pentru Steaua, Fiorentina urcand cu toate randurile in terenul advers si au inceput sa apara ocaziile de gol la poarta lui Zapata. Mai intai, in minutul 48, Montolivo a trimis putin pe langa poarta, din interiorul careului, iar Mutu a reluat cu capul, din interiorul careului, in bratele lui Zapata.
Pana la urma, a cazut si golul, in minutul 66, cand Vargas a executat perfect cornerul pentru Gilardino, care a plasat mingea la coltul portii lui Zapata, cu o frumoasa lovitura de cap.
Si pentru ca totul sa fie si mai rau pentru echipa lui Dorinel Munteanu, Golanski a primit al doilea cartonas galben pentru un fault de joc la Montolivo si de atunci Fiorentina a controlat cu autoritate partida, Steaua chinuindu-se sa lege trei pase.
Ultimele 15 minute au fost practic fara istoric, Fiorentina controlind partida fara probleme, iar Steaua nereusind sa mai traga la poarta.
Scor final 1-0 pentru Fiorentina, care a lasat impresia ca a fortat atat cat a avut nevoie si ca s-a impus fara sa transpire prea mult.
Iata rezultatele inregistrate in partidele disputate meircuri seara in ultima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor:
Grupa E
Manchester United (Anglia) – Aalborg BK (Danemarca) 2-2 (1-2)
Celtic Glasgow (Scotia) – Villarreal (Spania) 2-0 (1-0)

Grupa F
Olympique Lyon (Franta) – FC Bayern Munchen (Germania) 2-3 (0-3)
Steaua Bucuresti (Rom=nia) – Fiorentina (Italia) 0-1 (0-0)

Grupa G
FC Porto (Portugalia) – Arsenal (Anglia) 2-0 (1-0)
Dinamo Kiev (Ucraina) – Fenerbahce Istanbul (Turcia) 1-0 (1-0)

Grupa H
Juventus Torino (Italia) – BATE Borisov (Belarus) 0-0
Real Madrid CF (Spania) – Zenit Sankt Petersburg (Rusia) 3-0 (1-0).

Niciun comentariu: