IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 4 decembrie 2008

POLI IASI ARE DATORII DE APROXIMATIV UN MILION DE EURO


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat, joi, ca gruparea pe care o conduce are datorii catre bugetul statului, jucatori si alte persoane de aproximativ un milion de euro.
"In momentul de fata, avem datorii de un milion de euro. Aceasta suma reprezinta restante fata de jucatori, de bugetul statului si fata de terti. Oamenii de afaceri, care fac parte din Consiliul de Administratie al clubului, au promis ca vor rezolva aceasta problema pana la sfarsitul anului. Nu trebuie sa uitam ca pana la sfarsitul lunii martie 2009 trebuie sa ajungem cu datoriile fata de bugetul statului pe zero pentru a putea primi licenta pentru sezonul viitor. De aceea cred ca datoriile pe care le avem acum trebuie platite in cel mai scurt timp, deoarece la aceste sume se adauga penalitati si nu vreau sa riscam sa nu luam licenta", a spus Boca.
Oficialul gruparii iesene a adaugat ca o decizie privind situatia financiara a echipei se va lua in urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie. "Probabil sapatmana viitoare, membrii Consiliului de Administratie se vor intalni pentru a face o analiza a evolutiei echipei in acest tur de campionat si atunci se vor discuta toate problemele. Eu raman optimist si sper ca actionarii se vor tine de cuvant si vor achita toate aceste datorii pe care le are clubul pentru a putea termina anul 2008 pe zero", a precizat Boca.

Niciun comentariu: