IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 28 aprilie 2010

CEREREA DE STERGERE A DATORIEI DE APROAPE 20 DE MILIOANE DE LEI A CLUBULUI POLI IASI A FOST RESPINSA


Magistratii ieseni au respins contestatia la executare formulata de oficialii gruparii Politehnica Iasi pentru plata unei datorii de 19.901.729 de lei la bugetul de stat, a declarat, miercuri presedintele clubului, Cristian Starica.
"Magistratii de la Judecatoria Iasi au respins contestatia la executare prin care noi eram obligati sa platim suma de 19.901.729 de lei la bugetul statului. Din pacate, avocata noastra nu a primit nicio motivare a acestei decizii. Daca ni se va aplica aceasta decizie, inseamna ca toate cluburile din Romania vor avea probleme, pentru ca toate echipele sunt in aceeasi situatie. Din cate stiu, dintre toate cluburile, nimeni nu a mai pierdut acest gen de procese. Dinamo a obtinut chiar o suspendare a deciziei pana cand vor fi clarificate aceste probleme legislative. Cred ca ar trebui sa se implice mai mult si LPF si FRF. Oricum, nu vom avea probleme cu obtinerea licentei pentru sezonul 2010/2011 pentru ca procesul verbal de constatare a acestor diferente a fost incheiat in luna ianuarie a anului acesta, iar dosarul de licentiere prevede achitarea datoriilor pana la 31 decembrie 2009", a spus Cristian Starica.
Impotriva acestei decizii, clubul iesean are dreptul sa faca recurs in termen de 15 zile.
In urma unui control efectuat de inspectorii de la Directia Generala a Finantelor Publice Iasi, la data de 20 ianuarie, acestia au constatat ca FC Politehnica Iasi SA nu a achitat taxele si impozitele catre stat pentru banii luati de fotbalisti. Cei de la Finante au sustinut ca Politehnica Iasi are datorii de 19.901.729 de lei, motiv pentru care au dispus plata acestei datorii si blocarea conturilor clubului. Reprezentantii gruparii iesene au precizat ca veniturile fotbalistilor nu se incadreaza la categoria salarii, acestia avand incheiate conventii civile cu clubul.

Niciun comentariu: