IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 21 aprilie 2010

CRISTIAN BRANET: “TREBUIE SA FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A SALVA IASUL DE LA RETROGRADARE!’’


Jucatorul echipei Poli Iasi, Cristian Branet, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma discutiilor purtate cu ceilalti colegi, s-a ajuns la concluzia ca trebuie facut tot posibilul in ultimele sase etape pentru a scapa gruparea din dealul Copoului de la retrogradare.
“Mai avem sase etape din aceasta editie de campionat si trebuie sa facem tot posibilul pentru a salva Iasul de la retrogradare! Multi dintre jucatorii veniti in ultima perioada la echipa au evoluat la formatii unde nu s-a pus niciodata problema salvarii de la retrogradare. Sper ca acestia au inteles ca trebuie sa punem cu totii umarul pentru a ne atinge obiectivul propus. E clar ca trebuie sa facem mult mai mult decat am facut in ultimele etape si sa dam dovada de o determinare foarte mare pentru a putea obtine punctele necesare salvarii de la retrogradare. Prima sansa o avem vineri, la Dinamo, unde trebuie sa obtinem un rezultat pozitiv”, a spus Cristian Branet.
Portarul iesean a mai precizat ca seria de rezultate negative din ultima perioada poate fi pusa pe seama unui blocaj psihic: “Explicatii logice pentru seria de rezultate negative din ultima perioada nu cred ca sunt. E clar ca au aparut unele blocaje psihice, care au facut ca de multe ori unii jucatorii sa nu poata nici alerga. Nu este prima data cand se intampla la Poli asa ceva. Si in anii trecuti au fost serii de rezultate negative, dar eu cred ca vom reusi sa trecem peste aceasta pasa proasta, la fel cum am mai facut-o”.

Niciun comentariu: