IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 1 aprilie 2010

PATRU ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU CEAHLAUL


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi ca pentru partida de vineri, din deplasare, cu Ceahlaul Piatra Neamt, nu poate conta pe patru jucatori.
“Avem in continuare probleme de lot cauzate de accidentari. Astfel, pentru partida cu Ceahlaul Piatra Neamt nu voi putea conta pe Adrian Cuciula, Ciprian Milea, Andrei Ionescu si Cristi Constantin. Cuciula s-a accidentat inaintea partidei de pe teren propriu cu International Curtea de Arges, iar Milea a facut recuperarea dupa operatia suferita la genunchi, insa medicii i-au spus ca trebuie sa mai astepte pana in luna mai. ~n ceea ce-l priveste pe Andrei Ionescu, acesta a suferit o ruptura musculara in timpul meciului cu FC Vaslui, in timp ce Cristi Constantin are o leziune musculara din timpul partidei cu Universitatea Craiova. Atat Constantin cat si Ionescu, vor mai lipsi inca doua saptamani cel putin”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor si-a exprimat satisfactia vizavi de recuperarile unor jucatori, lucru care ar putea duce la cresterea fortei echipei: “Imbucurator este faptul ca fundasul Cristi Munteanu si portarul Cristi Branet au fost recuperati, iar Vali Badea s-a antrenat la capacitate maxima. Sper sa-si revina si Costache, pentru a ne acoperi si pe stanga, acolo unde am avut probleme”.

Niciun comentariu: