IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 8 aprilie 2010

UMILITI DE CFR CLUJ


Formatia Poli Iasi a fost invinsa joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de CFR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Ce “nu a reusit” Ionut Popa sau Cristiano Bergodi in ultimii ani la Poli Iasi pare sa-i iasa de minune lui Petre Grigoras, care duce incet, dar sigur, gruparea din dealul Copoului in Liga a II-a.
In fata liderului, iesenii au avut din nou o prestatie jalnica, pierzand intr-o etapa in care principalele contracandidate la salvarea de la retrogradare au scos puncte cu Timisoara, Urziceni, Rapid sau Dinamo.
Prima parte a meciului a fost la discretia oaspetilor, care au ratat cu lejeritate cateva ocazii bune de a marca.
Mai intai, in minutul 5, Bud a scapat singur cu Branet, insa a a sutat din interiorul careului pe langa poarta. In minutul 19, Muresan a nimerit transversala dintr-o lovitura libera, de la 35 de metri.
In minutul 40, a venit randul lui Dica sa-si treaca in cont o mare ratare, din lovitura libera, lateral dreapta.
Primul sut pe poarta al gazdelor a venit de-abia in minutul 70, cand Ignatov l-a luat la tinta pe Stancioiu, de la 20 de metri.
Inevitabilul s-a produs in minutul 74, cand Ney l-a invins pe Branet cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa a lui Deac.
Desi mai era un sfert de ora de joc, iesenii au parut incapabili sa riposteze, asta si in conditiile in care Grigoras a asistat pasiv la greselile in lant ale elevilor sai.
Pe final, Ney a punctat pentru 2-0, dupa ce Branet a respins gresit sutul lui Deac.
Scor final 2-0 pentru clujeni, iar iesenii par a se fi resemnat deja cu gandul retogradarii.

Niciun comentariu: