IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 19 august 2009

DRAGOS MARIN SI-A ASIGURAT BRONZUL LA EUROPENE


Pugilistul iesean Dragos Marin s-a calificat miercuri seara in semifinalele Campionatului European de box pentru tineret din Polonia, la categoria 57 kg, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Boxerul de la CSM-Gladiatorul Iasi l-a invins la puncte pe galezul Joseph Cordina, decizie 2-1.
In semifinale, Dragos Marin va boxa cu turcul Bunyamin Aydin, care l-a intrecut in sferturi pe georgianul Tomike Kotrikadze, decizie 2-0. In cealalta semifinala vor incrucisa manusile pugilistii Elvin Aliyev (Azerbaidjan) si Martin Ward (Marea Britanie).
In preliminarii, Dragos Marin a trecut de bielorusul Witalij Konanau, decizie 4-0, iar in optimi ieseanul l-a intrecut cu 2-1 pe armeanul Aram Avagyan.
„Sunt extrem de bucuros pentru performanta lui Dragos. El a cucerit anul trecut bronzul la Mondiale, acum are asigurata medalie la Europene, dar sper din tot sufletul ca el sa ajunga in finala si sa boxeze cu titul european pe masa. Ar fi o performanta extraordinara nu doar pentru el, ci si pentru boxul iesean si romanesc. Prin cele doua medalii cucerite la cele doua competitii, Dragos Marin a demonstrat ca este unul dintre pugilistii cei mai valorosi ai tarii in acest moment“, a declarat Vasile Catea, vicepresedintele FR Box si directorul CSM Iasi, care considera ca in aceasta faza se poate intampla orice: „Turcul Aydin este un boxer valoros, il cunosc, se blocheaza bine si da bine din brate. Sper insa ca Dragossa-l descifreze bine si sa ajunga in finala. La acest nivel, intr-o semifinala, sansele sunt egale, orice boxer poate ajunge in ultimul act. Eu am incredere ca Dragos poate boxa in finala“.

Niciun comentariu: