IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 august 2009

MILOS MIHAJLOV A SEMNAT CU POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca jucatorul sarb Milos Mihajlov a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pana in iarna, cu posibilitate de prelungire pentru inca doi ani si jumatate.
„Fundasul sarb Milos Mihajlov a semnat cu Poli Iasi un contract pana in iarna, cu posibilitate de prelungire pentru inca doi ani si jumatate. Am ales varianta de a semna cu el pana in iarna deoarece antrenorul Petre Grigoras nu s-a convins in totalitate de potentialul jucatorului, data fiind perioada mica de cand a venit la echipa. Mihajlov a venit la noi saptamana trecuta, iar pana acum a jucat doar in doua meciuri amicale. Asteptam sa vedem cum se va acomoda la Iasi si daca Petre Grigoras va considera ca merita sa joace la noi, vom prelungirea intelegerea cu jucatorul“, a declarat Sorin Boca.
Milos Mihajlov va implini in decembrie 27 de ani si evolueaza pe postul de fundas. Mihajlov a jucat ultima data in prima liga din Turcia, la formatia Konyaspor, care a retrogradat in liga a doua. Inainte de a se transfera in Turcia, Mihajlov a evoluat in Serbia la F.C. Vozdovac (2002-2006) si Partizan Belgrad (2006-2008).

Niciun comentariu: