IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 7 august 2009

IBRAIM BALDE A SEMNAT CU POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorul din Guineea Bissau, Ibraim Balde, a semnat cu gruparea din dealul Copoului un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pentru inca doi ani.
„Am semnat astazi (n.r. – vineri) cu Ibraim Balde un contract pentru o perioada de un an cu posibilitate de prelungire pentru inca doi ani. Balde va reveni la Iasi luni sau marti si ar putea debuta in tricoul Politehnicii Iasi in etapa a treia. Seria achizitiilor nu se va incheia aici. Vrem sa mai aducem saptamana viitoare inca un fundas central. Nu putem spune inca numele lui pana nu avem o intelegere cu jucatorul“, a declarat Sorin Boca.
Ibraim Balde are 23 de ani si a evoluat în returul trecut de campionat la Sport Club Beira Mar, în liga a doua portugheza.
In ceea ce priveste partida de duminica, de pe teren propriu, cu FC Timisoara, Boca a spus ca spera sa obtina un rezultat pozitiv : „Vreau in primul rand sa-i felicit pe cei de la Timisoara pentru calificarea din Liga Campionilor. In ceea ce priveste meciul cu FC Timisoara de duminica, eu sper sa obtinem un rezultat pozitiv, in ciuda faptului ca pornim cu sansa a doua. Este primul meci pentru noi in Copou in aceasta editie de campionat si de aceea sper ca fanii nostri vor veni in numar cat mai mare pentru a ne sustine, deoarece avem mare nevoie de ei. Luam in calcul si varianta victoriei, dar asta nu inseamna ca nu ne dorim sa castigam“.

Niciun comentariu: