IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 13 august 2009

MARIAN DINU: „PORNIM CU PRIMA SANSA IN PARTIDA CU ALBA IULIA“


Antrenorul secund al echipei Poli Iasi, Marian Dinu, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea din dealul Copoului porneste cu prima sansa in disputa cu Unirea Alba Iulia.
„Suntem increzatori ca echipa va face un meci bun la Alba Iulia, acolo unde cred ca pornim cu prima sansa. E clar ca meciul nu va fi unul usor, chiar daca intalnim o echipa nou-promovata. Alba Iulia are cativa jucatori cu experienta, precum Cernea, Radoi, Florin Dan sau Veljovic, dar eu cred ca daca noi vom elimina greselile individuale si nu vom mai avea teama care s-a vazut in partida cu FC Timisoara, atunci putem obtine un rezultat bun in partida de vineri“, a declarat Marian Dinu.
Dinu a mai spus ca pentru meciul de la Alba Iulia, antrenorul Petre Grigoras poate conta pe intreg lotul, cu exceptia lui Nuno Viveiros: „Dupa partida cu FC Timisoara, Cornel Buta si Vlad Bujor au acuzat niste accidentari, insa acestia s-au refacut si vor face deplasarea la Alba Iulia. In aceeasi situatie se afla si Cristian Bratu (foto), care a suferit o contractura musculara, dupa antrenamentul de miercuri. In aceste conditii, singurul absent pentru meciul de la Alba Iulia este Nuno Viveiros, care nu este inca refacut dupa operatia suferita in aceasta vara“.

Niciun comentariu: