IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 august 2009

SORIN BOCA A SPUS IN GLUMA: „VOM APELA LA CATALIN MOROSANU PENTRU MECIUL CU FC VASLUI!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in gluma, ca va apela la luptatorul de K1, Catalin Morosanu, pentru partida cu FC Vaslui, pentru a nu mai avea problemele din returul sezonului trecut, cand Milos Pavlovic i-a accidentat pe ambii portari ai gruparii din dealul Copoului.
„Vom apela la Catalin Morosanu pentru meciul cu FC Vaslui, pentru a nu mai avea problemele din sezonul trecut, cand ambii portari ai nostri au fost accidentati grav de Pavlovic! Glumesc. Sper ca partida cu FC Vaslui sa fie dominata de fair-play si sa nu mai avem parte de duritatile din sezonul trecut. E clar ca gazdele pornesc cu prima sansa, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi. Vom merge la Vaslui sa obtinem un rezultat bun“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca gruparea vasluiana sa se califice in grupele Europa League: „Astazi (n.r. – joi) vom tine cu FC Vaslui in meciul cu AEK Atena. E normal sa fim alaturi de toate echipele romanesti care joaca in cupele europene. E o chestiune de patriotism pana la urma. Chiar m-as bucura ca FC Vaslui sa se califice in grupele Europa League. Au un meci dificil la Atena, dar cred ca au sanse mari sa treaca mai departe“.

Niciun comentariu: