IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 august 2009

SUNTEM MANDRI DE VOI! DINAMO A INTORS REZULTATUL SI S-A CALIFICAT IN GRUPELE LIGII EUROPA


Formatia Dinamo Bucuresti s-a calificat in grupele Ligii Europa dupa un meci senzational facut in returul play-off-ului, invingand cu scorul 9-8, la penalty-uri, si 3-0 dupa 90 de minute pe Slovan Liberec.

Dupa 3-0 la “masa verde”, cehii nu visau nici in cele mai negre vise ca vor pierde calificarea pe teren propriu.
In acest vis nebunesc au crezut jucatorii dinamovisti care au inceput foarte bine meciul si au deschis scorul in minutul 3 prin Andrei Cristea.
Gazdele au continuat sa ramana visatoare, in timp ce visul frumos al “cainilor rosii” incepea sa prinda contur.
Putea fi 2-0 inca de la pauza, insa mingea trimisa din lovitura libera de Zicu, din marginea careului, a nimerit transversala.
Dupa pauza, Marius Niculae i-a luat locul lui Danciulescu si “Sageata” si-a trecut in cont o dubla si avantajul cehilor din tur era anihilat.
In prelungiri, efortul dinamovistilor din timpul celor 90 de minute si-a spus cuvantul si cehii au fost mai proaspeti.
Cu un Matache in zi de gratie, dinamovistii au trimis meciul la penalty-uri.
Balul a fost deschis de Niculae, iar pentru gazde a inscris Papoushek. A urmat Zicu si protarul gazdelor a aparat, lasand impresia ca Zeita Fortuna isi intoarce fata dinspre Dinamo. Au marcat pe urma Blazek, Bostina, Vacha si Torje. A urmat Gecov, care a trimis peste poarta.
Din nou egal si pentru dinamovisti au marcat Niculescu, Moti, Grigore, Kone, Diabate si Molinero, in timp ce la ultimul penalty Matache, ingerul pazitor al “cainilor”, a aparat sutul lui Liska, si Dinamo se califica in grupele Ligii Europa.
In grupele Ligii Europa s-au mai calificat Steaua si CFR Cluj, in timp ce FC Vaslui a pierdut cu 0-3 si a ratat calificarea.

Niciun comentariu: