IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 2 iulie 2008

AMICALUL CU NYAREGYHAZA A FOST ANULAT


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca meciul amical pe care gruparea din dealul Copoului trebuia sa-l sustina in compania formatiei Nyáregyháza a fost anulat.
„Am discutat cu cei de la Nyáregyháza, care ne-au spus ca nu mai pot juca astazi (miercuri – n.r.) deoarece au mai multi fotbalisti indisponibili. In aceste conditii, jucatorii nostri vor avea program normal de pregatire“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca incearca sa caute un adversar pentru a disputa un meci amical duminica: „In conditiile in care nu mai jucam cu Nyáregyháza, incercam sa gasim un adversar pentru ziua de duminica. Sambata vom intalni Debrecen, de la ora 18.00, iar luni vom juca in compania formatiei Diósgyör, de la ora 18.00. In continuare, vom juca pe 9 iulie cu Ujpest, de la ora 17.00, si pe 11 sau 12 iulie din nou cu Nyáregyháza sau cu FC Bihor, de la ora 11.00.“
Dupa revenirea de la Debrecen, iesenii vor mai disputa inca trei jocuri de verificare. Pe 15 iulie, vor evolua in compania formatiei de liga a II-a FCM Bacau, iar pe 17 iulie cu Cetatea Suceava.
Pe 19 iulie, conducerea gruparii iesene vrea sa organizeze un meci de prezentare a lotului cu care se va aborda noua editie de campionat, dar nu s-a stabilit inca echipa cu care vor juca elevii lui Ionut Popa.

Niciun comentariu: