IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 9 iulie 2008

CRISTIAN BRATU A SEMNAT UN CONTRACT PE TREI SEZOANE CU POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca fostul atacant al formatiei Dacia Mioveni, Cristian Bratu, a semant un contract pe trei sezoane cu gruparea din dealul Copoului.
„Dacia Mioveni, care il pusese pe Bratu pe lista de transferuri, a acceptat ca jucatorul sa se pregateasca alaturi de echipa noastra in cantonamentul de la Debrecen. Astazi (n.r. – miercuri) ne-am inteles cu cei de la Mioveni si Cristian Bratu a semnat un contract pe trei sezoane cu noi. Antrenorul Ionut Popa l-a dorit inca din momentul in care Andrei Cristea a plecat la Dinamo si acum Bratu va juca la noi“, a declarat Sorin Boca.
Cristian Bratu, care are 31 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formatiile: FC Arges, Politehnica Timisoara, CSM Resita, Universitatea Craiova, Ironi Rishon Lezion, Hapoel Jerusalem (ambele din Israel) si Dacia Mioveni. Bratu a adunat 92 de prezente pe prima scena fotbalistica a ]arii si a marcat 16 goluri.
Altfel, formatia Poli Iasi va disputa miercuri, de la ora 19.00, un nou meci amical in cadrul cantonamentului de la Debrecen, in compania echipei ungare Ujpest Dosza.

Niciun comentariu: