IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 21 iulie 2008

TINCU, PALIMARU SI STRATON, DORITI DE PETROLUL PLOIESTI


Presedintele clbuului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat ca jucatorii Paul Tincu, Clement Palimaru si Bogdan Straton ar putea fi imprumutati la formatia de liga a II-a, Petrolul Ploiesti.
„Antrenorul Ionut Popa s-a declarat nemultumit de modul in care s-au pregatit Tincu, Palimaru si Straton in cantonamentul de la Debrecen si a decis sa nu conteze pe ei in noua editie de campionat. In aceste conditii, am decis de comun acord cu antrenorul Ionut Popa sa-i lasam sa evolueze la Liga a II-a. Sunt jucatori tineri si au nevoie de meciuri in piciaore. Mai bine sa joace in liga a II-a decat sa stea pe banca de rezerve la noi. ~n momentul de fata, Tincu, Palimaru si Straton sunt doriti de Petrolul Ploiesti. Suntem in discutii cu gruparea prahoveana pentru un imprumut al celor trei. La Petrolul, ei vor avea sansa sa joace meci de meci, la un nivel destul de bun, si astfel pot creste din punct de vedere valoric.
Oficialul iesean a mai spus ca pentru cei trei jucatori exista si varianta unui imprumut la Cetatea Suceava: „{i oficialii clubului Cetatea Suceava s-au interesat de serviciile celor trei, dar acum ramane de vazut unde ii vom directiona“.
Pe langa cei trei jucatori de la prima echipa a Politehnicii Iasi, Cetatea Suceava il doreste si mijlocasul Alexandru Buhusi, de la formatia secunda a gruparii din dealul Copoului.

Niciun comentariu: