IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 26 iulie 2008

POLI IASI A DEBUTAT CU STANGUL


  • Formatia Poli Iasi a debutat cu o infrangere in actuala editie de campionat, elevii lui Ionut Popa fiind invinsi sambata, in deplasare, de Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (0-0).

„Daca nu jucam cum vreau eu, pierdem cu 15-0!“, spunea antrenorul Ionut Popa inaintea jocului de la Craiova.
Poli a jucat doar o repriza aproape de ce-si dorea Popa, prea putin pentru a pleca neinvinsa din Banie.
In fata unor tribune goale, gazdele fiind obligate sa joace fara suporteri, si a unei formatii foarte tinere, Poli Iasi a inceput bine partida de la Craiova, Bersnjak incercand vigilenta lui Bornescu inca din primul minut de joc.
Tematori in fata unei defensive iesene solide, constructia gazdelor s-a blocat la 20-25 de metri de poarta lui Branet, iar iesenii lasau impresia ca pot scoate macar un punct.
Mai mult, in minutul 15, iesenii au acuzat neacordarea unei lovituri de la 11 metri, la interventia lui Gaman la Milea.
Primul sut pe spatiu portii lui Branet a fost consemnat de-abia in minutul 20, pentru ca dupa alte noua minute Wobay sa trimita slab din pozitie foarte buna.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize le-a apartinut craiovenilor, mingea trimisa cu capul de Costea, in minutul 39, fiind respinsa greu de Branet in corner.
Repriza a doua a jocului a fost controlata de gazde, care beneficiind de iesirea lui Onut din centrul defensivei si-au creat cateva ocazii de a marcat chiar din primele minute, insa Wobay (50’) si Baird (53’) nu au nimerit poarta lui Branet.
Avea sa fie pana la urma 1-0 in minutul 62, Prepelita invingandu-l pe Branet cu un sut din interiorul careului, dupa o faza personala a mijlocasului craiovean.
La numai doua minute dupa inscrierea golului, Prepelita a fost faultat dur de Balba si locul mijlocasului oltean a fost luat de Barboianu. Schimbare mai mult decat inspirata a lui Napoli, Barboianu stabilind scorul final in minutul 88, cu un sut din interiorul careului.
In ultimele secvenete ale partidei, Dina putea inscrie pentru un scor de forfait, insa a fost oprit eronat pe motiv de off-side.
Poli incepe cu stangul noua editie de campionat, dupa un meci in care doar Miclea si Milea au aratat ca jucatori de prima liga.

Niciun comentariu: