IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 3 iulie 2008

PINALTI VREA CU TOT DINADINSUL IN LOCUL POLITEHNICII IASI


Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a inaintat joi un protest oficial la UEFA in care reclama modalitatea de atribuire a licentelor cluburilor de fotbal din Liga I pentru sezonul 2008/2009.
Gheorghe Stefan a afirmat ca firma de audit FGS, desemnata de Comitetul Executiv al FRF la sedinta anterioara, desfasurata in Elvetia, sa controleze actele oficiale pe baza carora s-au acordat licentele, a reclamat faptul ca nu-si poate duce la indeplinire sarcinile, deoarece exista o clauza de confidentialitate intre cluburi si forul condus de Mircea Sandu, prin care aceste acte nu pot fi facute publice.
„Firma de audit nu poate sa-si duca la bun sfarsit controlul din cauza unei clauze de confidentialitate existente intre cluburi si FRF. Trebuie ca forul condus de Mircea Sandu, prin Adunarea Generala, sa modifice aceasta clauza pentru ca aceste acte sa nu mai fie tinute secrete. Am trimis prin fax un protest oficial la UEFA si am cerut forului european sa controleze activitatea unor persoane care au raspunderi in FRF, pentru ca nu mi se pare normal ca intr-o democratie reala forul de conducere al fotbalului romanesc sa tina in sertare secrete niste documente supuse auditului, intocmai cum faceau comunistii la Kremlin!“, a declarat Gheorghe Stefan.
La randul sau, presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a spus ca Poli Iasi ar trebui declarata falimentara.
„Ioan Zapodeanu a declarat public ca a imprumutat clubul Politehnica Iasi in campania electorala cu doua milioane de lei, pentru a-si plati datoriile la stat, deci este clar ca acestea nu au fost platite pana la data de 31 decembrie 2007, cum spune manualul de licentiere. La finele anului te declari fara datorii la stat, obtii hartia de care ai nevoie pentru dosarul de licentiere si pentru a putea participa la licitatii publice, iar apoi revii cu o declaratie de rectificare prin care iti recunosti datoriile si, in plus, mai platesti o amenda, pentru ca ti-ai adus aminte mai tarziu sa declari adevarul. Din punctul meu de vedere, sunt cluburi care ar trebui declarate falimentare“, a spus Viorel Mestecaneanu.

Niciun comentariu: