IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 12 iulie 2008

GHEORGHE HAGI: „JUCATORII ROMANI VOR PLECA PE SUME MARI CAND VOI FI EU PRESEDINTE!“


Prezent la Iasi cu ocazia celei de-a cincea editii a selectiilor nationale de tinere talente la fotbal, sub titlul „Descopera invingatorii de maine“, Gheorghe Hagi a declarat ca deocamdata jucatorii romani nu pot pleca in strainatate pe sume foarte mari.
„E greu de spus cand vom putea vorbi de transferurile jucatorilor romani la echipe din strainatate pe sume mari. Deocamdata ati vazut ca vorbim de cateva milioane de euro. Jucatorii romani vor pleca in strainatate pe sume mai mari de 10 milioane de euro cand voi fi eu presedinte! Glumesc, va dati seama. Probabil ca in momentul in care vom face performanta la nivel de echipe de club si echipa nationala, de-abia atunci fotbalisti din campionatul intern vor pleca pe sume de ordinul zecilor de milioane de euro“, a declarat Gheorghe Hagi.
Referitor la numarul mare de jucatori straini care vin in campionatul Romaniei, Hagi a spus ca acest lucru se datoreaza globalizari: „E normal ca si in campionatul nostru sa vina jucatori straini. Suntem si noi in Uniunea Europeana si suntem si noi afectati de globalizare. Important este ca acesti jucatori straini care vin la noi sa fie valorosi si sa ridice nivelul campionatului intern, pentru ca altfel ei ocupa locul unor jucatori tineri romani, talentati, care nu se mai pot afirma“.
Hagi a mai precizat ca i se pare normal ca Dorin Goian sa plece la o echipa mare din strainatate. „Goian este un jucator improtant al echipei nationale si cred ca ar putea face fata cu brio la orice echipa mare din Europa. Este unul dintre cei mai buni fundasi centrali din Europa si cred ca merita sa faca pasul in fotbalul de afara. Pe langa faptul ca este un jucator foarte bun, Goian este si un mare caracter, un om extraordinar“, a spus Hagi.

Niciun comentariu: