IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 iulie 2008

IONUT POPA: „LOTUL ESTE STABILIT IN PROPORTIE DE 99%“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizata cu ocazia prezentarii noilor jucatori si a noilor echipamente, ca a stabilit lotul pentru noua editie de campionat, dar ca mai asteapta inca doi-trei jucatori.
„Lotul este stabilit in proportie de 99%. Mai ramane insa 1%, care s-ar putea dovedi a fi mai important decat cei 99%. Spun asta pentru ca mai astept inca doi-trei jucatori, a caror nume, bineinteles, nu vi le pot spune. In aceasta vara cred ca am adus jucatorii de care aveam nevoie, pe posturile deficitare, si sper sa avem un debut de campionat bun, desi va fi foarte greu“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca regreta faptul ca macedoneanul Stojan Ignatov s-a accidentat si va lipsi trei-patru saptamani: „Ignatov a jucat doar patru minute pentru noi in amicalul cu Cetatea Suceava. Are un ghinion fantastic! Acum va trebui sa stea departe de teren trei-patru saptamani. Il vom trimite la refacere intr-o clinica din strainatate“.
Noile achizitii ale Politehnicii Iasi sunt Costin Oghinciuc (Minerul Lupeni), Cristian Bratu (Dacias Mioveni), Mircea Oprea (Ceahlaul Piatra Neamt), Ciprian Tanase (imprumutat un an de la Universitatea Craiova), Stojan Ignatov (Beijing Guaon, China) si Nuno Viveiros (Estrella Amadora, Portugalia).
Portarul Costin Oghinciuc a semnat vineri cu Poli Iasi un contract pe o perioada de patru ani.
Cei doi jucatori pe care ii asteapta Ionut Popa sa semneze cu Poli Iasi sunt Lamine Diarrassouba (Seka El Hadid, Egipt) si Sergiu Homei (Dinamo Bucuresti).

Niciun comentariu: