IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 19 septembrie 2008

IONUT POPA: „NU TREBUIE SA TINEM CONT DE ADVERSAR “


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca le-a spus jucatorilor sa-i sa nu tina cont de adversar si sa-si faca jocul pentru a putea castiga.
„Pentru noi urmeaza trei meciuri extrem de grele cu Dinamo, Urziceni si Timisoara si parca nu se mai termina programul acesta foarte incarcat. Vreau sa-i fac pe jucatori sa inteleaga ca nu trebuie sa tinem cont de adversar sau de locul unde jucam. Tot ce conteaza pentru noi este sa ne vedem de jocul nostru pentru a putea castiga. Pentru partida cu Dinamo vor aparea cateva schimbari fata de echipa care a castigat cu Otelul. Adiran Ilie nu a facut antrenamente in aceasta saptamana si nu va face deplasarea la Bucuresti. In plus, Munteanu, Tanasa, Bratu si Bersnjak acuza niste dureri dupa partida cu Otelul si nu stiu daca voi putea conta pe toti pentru partida de luni, cu Dinamo. Oricum, daca nu vor putea juca acestia avem solutii in lot pentru a-i inlocui si a obtine un rezultat bun“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesean a mai spus ca Dinamo si-a tratat de sus adversarul in Cupa UEFA si de aceea a pierdut cu NEC Nijmegen: „Dinamo a luat prea usor jocul cu olandezii. Oricum, eu cred ca Dinamo este mult peste aceasta echipa. M-a surprins in schimb modul in care comentatorii meciului i-au laudat pe acei jucatori olandezi, iar despre ai nostri au vorbit urat“.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca spera ca jucatorii dinamovisti sa fie obositi dupa partida din Cupa UEFA: „~ntalnim o echipa grea si e clar ca plecam cu sansa a doua. Dar la fel s-a intamplat si cand am jucat la Cluj, de unde ne-am intors cu un punct. Sper sa fie la fel si acum, mai ales ca Dinamo vine dupa un meci de Cupa UEFA si sper sa fie obositi. Echipa noastra va pleca la Bucuresti duminica, la ora 18.45, cu avionul, cu o cursa de linie si vom reveni in Iasi marti, cu autocarul. Pentru acest joc, am luat decizia de a-i sprijini din nou pe suporteri pentru a face deplasarea si le vom pune dispozitie trei microbuze“.

Niciun comentariu: