IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 26 septembrie 2008

POLI IASI, INVINSA DE TIMISOARA PE TEREN PROPRIU


Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 2-0 (1-0) partida disputata vineri seara, pe teren propriu, in compania formatiei FC Timisoara, intr-un meci contind pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Timisorenii au venit la Iasi sa nu piarda, fiind cu gindul mai mult la returul din Cupa UEFA, cu Partizan Belgrad, asteptind greseala adversarului. {i acestea au aparut pina la urma si Poli Iasi a pierdut din nou pe mina ei.
Iesenii au preluat initiativa inca de la început, iar timisorenii au preferat sa se apere organizat si sa riposteze prin Arman Karamyan si Gigel Bucur.
Dupa un sfert de ora de joc, Tanasa nu a mai putut juca, locul acestuia fiind luat de Bilba.
Dupa numai doua minute, Viveiros a cazut in careu la un contact cu un adversar si banca iesenilor a luat foc, fara insa ca arbitrul Deaconu sa acorde ceva.
Cel mai important moment al primei reprize s-a consumat in minutul 40, cind Bucur a speculat o pasa gresita data de Pecnik si l-a invins pe Plesca, din interiorul careului.
Partea a doua a jocului a curs dupa acelasi scenariu, cu iesenii atacind fara luciditate si cu oaspetii jucind calm si calculat.
Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit de la Bilba, in ultimele minute de joc. Atacantul iesean a scapat singur cu Pantilimon, dar nu a reusit sa-l dribleze si sa marcheze în poarta goala.
Pina la urma cei care au marcat au fost tot oaspetii, pe contraatac, Goga inscriind din marginea careului, dupa o cursa de 40 de metri.

„Am primit doua goluri dintr-o singura ocazie!“
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionuţ Popa, s-a aratat extrem de dezamagit de înfrîngerea echipei sale, pe care a pus-o pe seama calitatii slabe a jucatorilor.
Acesta a asemanat echipa sa cu o Dacie, iar pe oaspeti cu un Mercedes.
„Am dominat jocul, dar am primit doua goluri dintr-o singura ocazie. Totul s-a terminat dupa accidentarea lui Tanasa, cu el în teren desfaceam mai usor apararea Timisoarei. Timisoara a investit mult în vara si se vede, noi am adus jucatori de 20.000 de euro si se cer minuni, calificari în cupele europene... Dacia nu bate Mercedesul decit atunci cind are motorina proasta, adica foarte rar“, a spus suparat Ionut Popa.

Remiza in derby
Campioana si vicecampioana en-titre, participantele Rom=niei in Liga Campionilor, CFR Cluj si Steaua au remizat vineri seara, scor 1-1 (1-1). Stelistii au deschis scorul in minutul 8, prin Dayro Moreno, pentru gazde egalind Dubarbier, in minutul 36.
Intr-un alt meci disputat vineri, Dinamo Bucuresti s-a impus in deplasare, in fata Gloriei Bistrita, cu scorul de 2-1 (2-0).
Iata programul celorlalte partide care se vor disputa in etapa a IX-a:
Sambata
„U“ Craiova – FC Brasov, gspTV, ora 17.00;
FC Vaslui – Unirea Urziceni, gspTV, ora 19.00;
Farul Constanta – Otelul Galati, gspTV, ora 21.00.
Duminica
Gloria Buzau – Pandurii Tg. Jiu, gspTV, ora 17.00;
CS Otopeni – Gaz Metan Medias, gspTV, ora 19.00;
Rapid Bucuresti – FC Arges, gspTV, ora 21.00.

Niciun comentariu: