IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 17 septembrie 2008

STEAUA, INVINSA LA LIMITA DE BAYERN


Formatia Steaua Bucuresti a pierdut cu scorul de 1-0 (1-0) partida disputata miercuri seara, pe teren propriu, in compania echipei Bayern Munchen in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

In ciuda declaratiilor extrem de optimiste de dinaintea partidei, stelistii au inceput temator meciul cu Bayern Munchen si Zapata s-a remarcat la sutul lui Van Bommel, din interiorul careului, in minutul 4.
Replica gazdelor a venit dupa patru minute, cand Rensing a prins greu mingea expediata de Dayro Moreno, din marginea careului.
Dominarea oaspetilor avea sa se concretizeze in minutul 15, cand Van Buyten a reluat cu capul in poarta dupa un corner batut bine de Schweinsteiger.
Dupa primirea golului, Steaua a iesit mai mult la joc si Semedo (21’ – sut in plasa laterala) si Dayro Moreno (31’ – mingea expediata de atacantul stelist a fost respinsa in bara de Rensing) au semnat cele mai mari ocazii de gol pentru gazde.
Chiar si asa, nemtii puteau intra la pauza cu doua goluri avantaj, insa Zapata a fost imbatabil la ocaziile mari semnate de Toni (35’, 41’) si Schweinsteiger (36’).
Dupa pauza, elevii lui Marius Lacatus au lasat impresia ca pot intoarce soarta jocului, Szekely (49’ – sut respins greu de Rensing) si Arthuro (58’ – sut in bara din dreapta) trecand pe langa egalare.
Odata cu trecerea timpului, nemtii s-au multumit sa domine tactic, Toni ratand desprinderea in minutul 66, din postura de unu la unu cu Zapata.
Stelistii au reusit sa introduca mingea in poarta in minutul 76, insa Bigdan Stancu il faultase in prealabil pe portarul german.
S-a terminat pana la urma 1-0 pentru Bayern, dupa un meci in care stelistii nu au putut mai mult, iar nemtii au fortat atat cat au avut nevoie.
La finalul partidei, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ca nu este suparat pe elevii lui Marius Lacatus.
„Nu sunt suparat. Eram suparat daca pateam ca in anii trecuti cand eram dominati. Am avut doua bare, gol valabil. In a doua repriza i-am dominat. Eu am incredere ca ne putem califica, poate castigam la Munchen. Ne-au lipsit Mirel Radoi si Nicolita. Nici Toja, dar nici Semedo nu au stralucit. Prima repriza am fost ametiti. Nu sunt foarte suparat pentru ca am jucat bine dar nu am avut noroc“, a spus Becali. l

Fiorentina a remizat in Franta
Iata celelalte rezultate inregistrate in partidele disputate aseara în prima etapa a grupelor Ligii Campionilor:
Grupa E
* Manchester United (Anglia) – Villarreal (Spania) 0-0
* Celtic Glasgow (Scotia) – Aalborg BK (Danemarca) 0-0

Grupa F
* Olympique Lyon (Franta) – AC Fiorentina (Italia) 2-2 (0-2)

Grupa G
* FC Porto (Portugalia) – Fenerbahce Istanbul (Turcia) 3-1 (2-1)
* Dinamo Kiev (Ucraina) – Arsenal Londra (Anglia) 1-1 (0-0)

Grupa H
* Juventus Torino (Italia) – Zenit Sankt Petersburg (Rusia) 1-0 (0-0)
* Real Madrid (Spania) – Bate Borisov (Belarus) 2-0 (1-0).

Niciun comentariu: