IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 22 septembrie 2008

POLI A REZISTAT DOAR O REPRIZA IN FATA „CAINILOR ROSII“


Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 2-0 (0-0) partida disputata luni seara, in deplasare, in compania echipei Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

In fata unui adversar care nu a rupt gura targului in Cupa UEFA, Poli Iasi a facut o prima repriza buna, insa debutul partii secunde a fost catastrofal, Bratu reusind o dubla, asta si cu largul concurs al arbitrului Lajos, care a inventat un penalty.
Asa cum era de asteptat, partida a inceput in nota de dominare a gazdelor si Plesca a blocat in fata lui Bratu in minutul 2.
Odata cu trecerea timpului, iesenii au echilibrat jocul, au urcat mai mult in atac, iar in minutul 28 Stancu a trimis putin pe langa poarta, de la 20 de metri.
Cea mai mare ocazie de gol a dinamovistilor s-a consumat in minutul 36, cand Cristea a trimis in plasa laterala, dintr-o lovitura libera, de la marginea careului.
Finalul reprizei le-a apartinut iesenilor si Lobont a prins din picioarele lui Gavatorta.
Partea a doua a jocului a inceput cum nu se poate mai rau pentru ieseni. Marius Niculae a dejucat iesirea la off-side a oaspetilor, a patruns in careu, pe partea stanga, si a pasat pentru Bratu, care a deschis scorul, punand latul din cinci metri.
Dupa alte opt minute, Bratu isi putea trece in cont dubla, insa Plesca s-a opus in fata atacantului dinamovist, scapat singur spre poarta.
Iesenii puteau restabili egalitatea in minutul 58, insa Tanasa l-a luat la tinta pe Lobont, din interiorul careului.
Cel mai important moment al partidei s-a consumat in minutul 60, atunci cand Niculae a speculat o greseala a lui Stancu, a patruns in careu si s-a aruncat peste portarul Plesca, insa arbitrul Lajos a vazut penalty. A executat Bratu, care a transformat fara probleme. Era 2-0 pentru Dinamo si practic soarta meciului era decisa.
Pana la final, iesenii puteau inscrie golul de onoare, insa Tanasa a trimis pe linga poarta, din interiorul careului, din postura de singur cu Lobont.
Scor final 2-0 pentru Dinamo si Poli Iasi bifeaza o noua infrangere dupa un meci in care puteau lua cel putin un punct, dat fiind ca Dinamo a parut o echipa obosita si cu gindul mai mult la Cupa UEFA.

„Popa, esti baiat!“
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a fost aplaudat de fanii dinamovisti de mai multe ori pe durata meciului, dupa ce acesta a declarat in urma cu cateva zile ca suporterii lui Dinamo nu au gresit cu nimic in Olanda, acolo unde la meciul cu NEC Nijmegen au provocat mai multe incidente. De asemenea, fanii echipei bucurestene au afisat si un banner pe care scria: „Popa, esti baiat!“
Dupa incidentele provocate in Olanda, conducerea clubului dinamovist a declarat, prin vocea lui Vasile Turcu, ca se dezice de galeria dinamovista, care a creat mai multe probleme gruparii din {tefan cel Mare in ultimii ani. In replica, fanii au afisat un banner pe care scria: „Noi ne-am dezis de mult de voi“.

Niciun comentariu: