IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 10 septembrie 2008

„TRICOLORII“ AU INVENTAT INFRANGERILE RUSINOASE!


Echipa nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o victorie chinuita miercuri seara, in deplasare, scor 1-0 (0-0), in compania formatiei similare a Insulelor Feroe, in etapa a doua a grupelor de calificare la CM 2010.

In urma cu cativa ani, nationala Romaniei le administrau jucatorilor din „Insulele Oilor“ lectii de fotbal, incheiate cu 7-0 [i 4-0.
Miercuri seara, cei care au impresia ca sunt urmasii lui Dobrin si a lui Hagi s-au chinuit sa obtina o victorie cu 1-0.
Asa cum era asteptat, feroezii au inceput partida aparandu-se cu toata echipa, astfel ca Aliuta (2’) si Costea (6) au avut ocazia de marca, insa au trimis pe langa poarta.
Din minutul 20, a inceput festivalul ratarilor marca Marius Niculae, atacantul dinamovist ratand doua ocazii mari de a marca in minutele 20 si 28.
Repriza a doua a inceput cum nu se putea mai rau pentru elevii lui Piturca, Ghionea fiind eliminat in minutul 49 pentru un cot aplicat in plina figura unui feroez.
Desi in inferioritate numerica, „tricolorii“ au continuat sa atace si Cocis a deschis scorul cu un sut din intoarcere, din afara careului, la coltul scurt.
Dupa inscrierea golului, romanii s-au retras inexplicabil si au incheiat partida „in corzi“, feroezii atacand cu toate liniile.
Astfel, Jacobsen a trimis putin peste poarta in minutul 73, iar in prelungiri Lobont a intervenit salvator, din postura de „unu la unu“ cu un adversar.
S-a terminat pana la urma 1-0, `nsa aceasta victorie va ramane una dintre cele mai amare din istoria fotbalului romanesc.

Niciun comentariu: