IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 14 octombrie 2009

BILETE MAI SCUMPE LA MECIUL CU STEAUA


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca gruparea din Copou a decis sa creasca preturile la bilete pentru partida de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti.
„Vom intalni duminica Steaua Bucuresti, una dintre echipele de top ale acestui campionat, si de aceea am decis sa majoram pretul biletelor de intrare la acest meci. Astfel, un tichet la peluze va costa 15 lei, iar unul la tribune 30 lei, cu 50% mai mult decat la celelalte partide. In ciuda cresterii pretului biletelor, sunt convins ca suporterii adevarati vor fi in continuare alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de ei la acest meci foarte important pentru noi“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca din cauza ploii puternice care a cazut marti seara la Iasi, jucatorii lui Petre Grigoras au fost nevoiti sa se pregateasca in sala: „Pegatirea echipei a fost perturbata aseara (n.r. – marti seara) de ploaia puternica ce a cazut, antrenorul Petre Grigoras fiind silit sa mute antrenamentul in sala“.

Niciun comentariu: