IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 2 octombrie 2009

SORIN BOCA: “PUTEM OBTINE UN REZULTAT BUN LA CLUJ”


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este optmist in ceea ce priveste rezultatul meciului de duminica, din deplasare, cu CFR Cluj.
“Incepem o serie de meciuri foate grele, in care vom intalni trei dintre echipele de top din Romania. Primul joc este cel din deplasare, cu CFR Cluj. Suntem constienti ca gazdele pornesc cu prima sansa, dar asta nu inseamna ca suntem dinainte invinsi. Avem si noi sansa noastra, pe care sper sa o fructificam. Vreau ca jucatorii nostri sa continue seria de rezultate bune din ultima perioada, cand am obtinut patru victorii consecutive, trei in campionat si unul in Cupa”, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca toate datoriile clubului sa fie achitate in momentul in care clubul va primi a doua transa din drepturile de televiziune: “Am vazut prin presa ca se vorbeste despre datoriile clubului nostrum sI se avaneaza tot felul de sume. Nu pot sa va spun exact valoarea sumelor restante, dar stiu ca acestea vor fi achiatte in momentul in care se va primi transa a doua din drepturile de televizare”.

Niciun comentariu: