IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 23 octombrie 2009

SCOR MINCINOS LA OTELUL GALATI - POLI IASI


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa cu scorul de 4-0 (1-0), vineri, in deplasare, de Otelul Galati, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a.

Primul meci disputat de elevii lui Petre Grigoras la Galati, dupa ce tehnicianul a parasit banca tehnica a echipei dunarene, s-a dovedit a fi un fiasco total, in ciuda evolutiei bune din prima repriza.
Inca din minutul 1, Cristi Constantin reuseste sa centreze din tusa, dar faza ramine fara vreun pericol pentru poarta lui Kolev. Dupa alte zece minute, Poli Iasi a fost la un pas de a inscrie, in urma unei lovituri de la colt, dupa doua gafe ale lui Kolev, pentru ca un minut mai tarziu, in urma unui corner, Viveiros sa prelungeasca pe spate cu capul, iar Balde sa trimita cu genunchiul pe langa poarta.
Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, gazdele au deschis scorul in minutul 38, cand Ionut Neagu a scapat singur pe partea stanga si i-a pasat in fata portii lui Giurgiu, care a indeplinit o simpla formalitate.
Totusi, iesenii puteau restabili egalitatea in minutul 40, cand Ignatov a expediat un sut puternic, dar si plasat, de la peste 30 de metri, dar Kolev s-a intins si a scos mingea de la vinclu.
Partea a doua a jocului a fost una de cosmar pentru elevii lui Petre Grigoras.
Mai intai, in minutul 49, Ibeh a inscris pentru 2-0, pentru ca trei minute mai tarziu, Pecnik sa-l faulteze in careu pe Pena (foto). Arbitrul Teo Craciunescu acorda eliminare si lovitura de la 11 metri, acelasi Pena transformand cu siguranta.
In minutul 77, Gabi Giurgiu a inscris nestingherit, cu un sut napraznic din 4 metri, dupa o deviere inteligenta a lui Paraschiv, ducand scorul la 4-0 pentru gazde.
Pana la final, iesenii au incercat sa inscrie si ei macar golul de onoare, fara insa sorti de izbanda.
S-a terminat 4-0 pentru Otelul si Poli coboara pana pe locul 12 in clasament.

Niciun comentariu: