IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 22 octombrie 2009

SORIN BOCA:”CUM ESTE POSIBIL SA FIM AMENDATI PENTRU INCIDENTELE PRODUSE DE SUPORTERII STELEI?!”


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa. ca este nemultumit de hotararea Comisiei de Disciplina, care a amendat clubul din dealul Copoului cu suma de 30.000 de lei din cauza incidentelor create de suporterii Stelei la meciul din campionat si a spus ca iesenii nu au fost convocati la sedinta Comisiei si implicit nu s-au putut apara.
“Este incredibil ce se intampla! Sa fim amendati fara sa fim convocati la Comisie. Cum este posibil sa fim amendati pentru incidentele produse de suporterii Stelei?! Este o suma imensa pentru noi si mai bine dau acesti bani la Centrul de Copii si Juniori decat sa-i dau Ligii Profesioniste! Vom ataca decizia la Comisia de Apel, unde vom prezenta si probe video, prin care vom demonstra ca suporterii ieseni s-au comportat absolut remarcabil si nu au raspuns provocarilor venite dinspre galeria Stelei. Ca si club organizator, noi avem contract cu Jandarmeria si cu o firma de paza, care au intervenit pentru potolirea suporterilor Stelei si am asigurat si acea zona tampon dintre galeria oaspete si suporterii nostri. Ce trebuia sa facem noi mai mult? Este o bataie de joc sa fim amendati fara vina! {i unde mai pui ca nici nu am fost chemati sa ne aparam macar…", a spus Sorin Boca.
Clubul Politehnica Iasi a fost amendat miercuri de Comisia de Disciplina a FRF cu 30.000 de lei dupa ce la meciul cu Steaua Bucuresti mai multi suporteri ai bucurestenilor au creat incidente in tribunele Stadionului "Emil Alexandrescu".

Niciun comentariu: