IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 20 octombrie 2009

CRISTIAN BRANET VA RATA PARTIDA CU OTELUL GALATI


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca portarul Cristian Branet a suferit o ruptura musculara la bratul stang, in partida cu Steaua Bucuresti, si a devenit inapt pentru meciul de vineri, cu Otelul Galati.
"Cristian Branet va rata partida cu Otelul Galati dupa ce s-a accidentat in meciul de duminica, de pe teren propriu, cu Steaua Bucuresti. Cristi a suferit o rupturea musculara fibrilara la bratul stâng. In functie de rapiditatea cu care se va recupera, vom sti daca Branet va fi apt pentru meciul din Cupa Romaniei, de miercuri, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova", a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca se bucura ca pentru meciul cu Otelul Galati vor reveni Ciprian Milea si Adrian Ilie, jucatori care au lipsit in partida cu Steaua: "Este imbucurator faptul ca Ciprian Milea si-a revenit dupa problemele medicale pe care le-a avut, in timp ce Adrian Ilie si-a ispasit etapa de suspendare in partida cu Steaua. Sper sa pot conta pe cei doi in partida de la Galati".

Niciun comentariu: