IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 14 octombrie 2009

VALI NEGRU ARE PROBLEME LA INIMA


Directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, Grigore Tinica, a declarat miercuri ca jucatorul Politehnicii Iasi, Valentin Negru, a fost diagnosticat cu o aritmie extra sistolica ventriculara.
„In cursul diminetii de astazi (n.r. – miercuri), Valentin Negru a fost dus la spital cu Salvarea dupa ce i s-a facut rau din cauza inimii. Diagnosticul medicilor de la Clinica a III-a Medicala de la Spitalul «Sf. Spiridon» a fost aritmie extra sistolica ventriculara. O astfel de afectiune este ceva des intâlnit in rândul sportivilor, mai ales daca se pregatesc intensiv dupa o perioada mai lejera. Pacientului ii bate inima mai tare si neregulat, dar problema este una trecatoare, asta in cazul in care nu are un substrat anatomic“, a declarat Grigore Tinica.
Antrenorul Politehnicii Iasi, Petre Grigorsas, a spus ca nu intelege cum de nu i s-a gasit aceasta problema jucatorului la vizitele medicale efectuate pana acum: „Vali Negru nu a avut probleme la vizita medicala pe care a facut-o la Institutul de Medicina din Bucuresti si a jucat pentru Rapid, Sportul Studentesc sau Unirea Urziceni. Nu inteleg de ce nu s-a vazut la aceste vizite medicale daca are probleme de sanatate“.

Niciun comentariu: