IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 28 octombrie 2009

POLI IASI A FOST ELIMINATA DIN CUPA ROMANIEI


Formatia Politehnica Iasi a fost invinsa miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de Universitatea Craiova, in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Faptul ca finala Cupei Romaniei se va disputa la Iasi reprezenta un serios motiv pentru elevii lui Petre Grigoras sa-si doreasca sa ajunga in ultimul act al competitiei. Acest lucru nu a fost insa de ajuns miercuri seara, cand fara cativa titulari, iesenii s-au vazut depasiti la toate capitolele de craioveni, care nu mai castigasera la Iasi de 25 de ani.
Iesenii au inceput bine partida si si-au trect in cont prima ocazie de gol in minutul 15, cand Cristi Constantin a sutat cu dreptul putin peste vinclu. Gazdele au continuat sa domine territorial, fara insa a specula gafele facute in defensiva in special de Badoi.
Pe fondul dominarii iesene, oaspetii au deschis scorul in minutul 25, Mihai Costea transformand penalty-ul scos de Prepelita, dupa o greseala a lui Costache.
Gazdele nu au acuzat socul primirii golului si au revenit in atac, insa Balde, Ignatov si Bratu nu l-au putut invinge pe Merlier. Mai mult, in minutul 2, Mihai Costea a primit o pasa norocoasa de la Dorel Stoica, a ramas singur in banda dreapta a atacului Craiovei si a inscris pentru 2-0.
In partea a doua a meciului, s-a jucat haotic, pana in minutul 77, cand arbitrul Hategan a acordat penalty pentru un hent in careu facut de Rose. Ignatov a executat modest, dandu-I posibilitatea lui Merlier sa retina balonul.
Pe final, in minutul 87, Florin Costea a scapat din nou singur cu Plesca si punctat pentru 3-0.
In urma acestui rezultat, iesenii spun adio Cupei Romaniei si se gandesc deja cu ingrijorare la meciul de campionat cu Dinamo Bucuresti.

Niciun comentariu: