IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 4 octombrie 2009

POLI IASI A REMIZAT IN DEPLASARE CU CFR CLUJ


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata duminica seara, in deplasare, in compania echipei CFR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Cu un moral bun dupa seria de patru victorii obtinute in campionat si in Cupa, iesenii au reusit sa plece neinvinsi duminica seara si de pe stadionul formatiei CFR Cluj.
Partida a inceput cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Petre Grigoras, Cadu transformand in minutul 8 un penalty obtinut de Traore.
Dupa primirea golului, iesenii au iesit la joc si Cristi Constantin a trimis cu capul, din 3 metri, spre poarta clujenilor, insa Nuno Claro a reusit sa evite golul egalizator printr-o parada de exceptie.
In partea a doua a jocului, iesenii au evoluat cu mult curaj si au impins incet-incet jocul catre poarta lui Nuno Claro.
Gazdele au considerat ca pot face fata atacurilor ieseni si s-au retras deliberat, insa in minutul 72 Balba a fost faultat in careu si acelasi jucator a restabilit egalitatea, transformand penalty-ul.
Ultimele minute s-a jucat pe contre si ambele formatii au avut ocazia de a-si trece in cont cele trei puncte.
S-a terminat pana la urma 1-1 si iesenii contabilizeaza cel de-al patrulea meci in capionat fara infrangere.

Niciun comentariu: