IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 18 octombrie 2009

STEAUA S-A IMPUS LA IASI


Formatia Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 2-0 (0-0), pe teren propriu, duminica seara, de echipa Steaua Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a X-a a Ligii I.

Peste 12.000 de spectatori au tinut sa fie alaturi de echipa lor favorita in partida de duminica seara, cu Steaua Bucuresti.
Iesenii au inceput foarte bine meciul si, in minutul 10, Bratu a reluat spectaculos, din foarfeca, mingea a ajuns la Bersnjak, care a trimis bine cu capul, dar Zapata a respins incredibil in corner.
Dupa numai sase minute, Bujor a sutat tare, dar pe centrul portii, iar Zapata a respins fara probleme.
Gazdele au continuat sa domine si, pe rand, Bujor, Miclea sau Bratu au amenintat poarta Stelei, in timp ce Branet a avut mari emotii la mingile sutate de Kapetanos.
Cu trei minute inainte de pauza, Kapetanos a reusit sa trimita mingea in poarta, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side.
In partea a doua a jocului, stelistii au trecut la carma partidei, Branet avand noroc in minutele 64 si 82, cand barele s-au opus deschiderii scorului la suturile lui Toja si Szekely.
Pana la urma, in minutul 86, stelistii au deschis scorul prin Dayro Moreno, la o faza in care Straton l-a scapat din marcaj pe atacantul oaspetilor.
In al treilea minut al prelungirilor, Szekely a stablit scorul final, in urma unei gafe a lui Branet si iesenii se gandesc deja la derby-ul moldav de vineri, de la Galati, cu Otelul, fosta formatie a lui Petre Grigoras.

Niciun comentariu: