IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 27 octombrie 2009

SASE ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU UNIVERSITATEA CRAIOVA


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca pentru partida din optimile Cupei Romaniei, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, nu va putea conta pe sase jucatori.
“Pentru partida din Cupa, cu Universitea Craiova, nu mai putin de sase jucatori sunt indisponibili. Inaintea intrarii in cantonament pentru acets meci, nu erau apti de joc portarul Cristian Branet, care a suferit o ruptura musculara la bratul stang in partida cu Steaua Bucuresti, Ciprian Milea, care urmeaza sa fie operat la menisc, Ionut Balba, care s-a accidentat luni si Andrej Pecnik, care a fost eliminat in partida de la Galati si este suspendat. In plus, Nuno Viveiros a resimtit dureri la genunchiul la care a fost accidentat în sezonul trecut, iar Vlad Bujor a facut temperatura mare în aceasta dimineata (n.r. – miercuri) si vor lipsi pentru partida cu Universitatea Craiova”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca pentru partida de miercuri, ar putea reveni Valentin Negru: “Pentru meciul din Cupa, au ramas in afara lotului Marius Croitoru, Paul Tincu, Alexandru Buhusi si Viorel Frunza. In schimb, ar putea reveni Vali Negru, jucator care a lipsit dupa ce a fost internat in spital in urma cu doua saptamani, dupa ce a fost diagnosticat cu o aritmie extra sistolica ventriculara”.

Niciun comentariu: