IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 3 decembrie 2010

ADRIAN FALUB: „MECIUL CU UTA E CAT UN SEZON!“


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partida cu UTA, din ultima etapa a turului de campionat, ar putea fi capitala pentru promovare.
„Pentru noi, meciul cu UTA e cat un sezon! Trebuie neaparat sa castigam aceasta partida pentru a ramane la cel mult cinci puncte distanta de locul al doilea. Trebuie sa facem absolut orice pentru a castiga aceasta partida. UTA este o echipa foarte periculoasa si va fi foarte greu pentru noi sa o invingem. Sa nu uitam ca UTA a luat multe puncte din deplasare. Jucatorii de la UTA au reusit sa obtina un egal la Mioveni, dupa ce au fost condusi cu 3-0. Cred, insa, ca noi am avut rezultate bune pe propriul teren, in care am luat punctele puse in joc. Totodata, avem cativa jucatori care stiu sa duca in spate meciuri decisive, cum ar fi Panc sau Kamara, precum si fotbalisti care aduc un plus de entuziasm in joc, precum Cretu sau Herghelegiu. Totusi, nu pot sa nu fiu un pic ingrijorat in privinta meciului de sambata”, a spus Adrian Falub.
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca nu crede ca vreun alt antrenor ar fi reusit rezultate mai bune cu lotul pe care il are acum ACSMU Poli: „Cred ca nici Mourinho, cu metodele lui, nu ar fi facut mai multe la Iasi. Lotul a fost facut pe parcursul campioantului si in aceste conditii este destul de greu. Sunt jucatori care ar putea sa faca performanta, dar trebuie sa se schimbe ceva. Eu n-am putut schimba foarte multe intr-un timp relativ scurt, de patru-cinci saptamani. Nu sunt un magician! }elul a fost, insa, de a face cat mai multe puncte pana in iarna. Ramane ca in pauza de iarna sa putem la punct o strategie pentru promovare“.

Niciun comentariu: