IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 5 decembrie 2010

ADRIAN FALUB: „NICIO ECHIPA DIN LIGA A II-A NU AR FACE FATA ACUM IN LIGA I!“


Antrenorul echipei ACSMU Poli Iasi, Adrian Falub, a declarat duminica faptul ca in momentul de fata diferenta dintre prima si a doua liga este foarte mare si ca nicio formatie din esalonul secund nu ar face fata in Liga I.
„Nicio echipa din Liga a II-a nu ar face fata acum in prima liga! Se joaca altceva in prima liga. Cred ca in primul rand este vorba si despre o alta mentalitate. Acest lucru se vede cel mai bine la echipele care promoveaza si care au mari dificultati de a se mentine in prima liga. Din Seria a II-a, cred ca patru echipe se vor bate pentru promovare in retur. Pe langa noi, Petrolul, Sibiul si Mioveniul sunt favorite, dar sa nu uitam totusi de Bihor si UTA. Desi au cel mai valoros lot din serie, nu cred ca Petrolul este de speriat. Sibiul a avut parte de o organizare foarte buna, iar Mioveniul are multi jucatori experimentati, care s-au mai batut pentru promovare“, a spus Adrian Falub.
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca jucatorii sai trebuie sa faca un retur foarte bun de campionat, in care sa obtina victorii in 85% din partide, pentru a putea promova: „~n aceasta iarna trebuie sa ne organizam pentru ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui. Trebuie sa avem conditii bune pentru a ne pregati. De asemenea, trebuie sa ne structuram un lot care sa ne permita sa abordam foarte bine returul de campionat. Trebuie, totodata, sa vedem cine isi doreste sa continue sau cine vrea sa plece de la Poli Iasi. Tinerii trebuie luati mai aproape de echipa. De cand am venit eu la Iasi, Cretu si Herghelegiu au jucat in mod constant, dar mai avem nevoie de cel putin doi jucatori tineri, de sub 21 de ani. ~n ceea ce priveste lotul, vreau ca in aceasta iarna sa aducem jucatori mai buni decat cei care sunt acum, pentru ca in vara sa avem 8-10 jucatori pe care sa ne putem baza si in Liga I. Dupa calculele mele, trebuie sa castigam 85% dintre partide pentru a promova“.

Niciun comentariu: