IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 3 decembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „IN FUNCTIE DE REZULTATUL CU UTA, VOM FACE STRATEGIA IN IARNA“


Presedintele executiv al clubului ACSSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri ca de rezultatul partidei cu UTA, din ultima etapa a turului de campionat, depinde strategia care va fi adoptata in iarna.
„In functie de rezultatul cu UTA, vom face strategia in iarna. Daca vom lua toate cele trei puncte, lucru pe care ni-l dorim cu totii, atunci am termina turul de campioant asa cum ne-am propus, adica la cel mult cinci puncte de locul al doilea. In aceste conditii, vom pune la punct in iarna o strategie care sa ne permita atacarea promovarii in retur, mai ales ca meciurile decisive cu Sibiu, Mioveni si Bihor, le vom juca pe teren propriu. In cazul in care nu vom castiga partida cu UTA, probabil se va renunta la ideea promovarii si vom incerca o reconstructie a echipei cu mai multi tineri din pepiniera proprie. Sincer, eu nu as lua in calcul aceasta ultima varianta, pentru ca trebuie neaparat sa batem maine (n.r. – sambata)“, a declarat Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca face tot ceea ce este posibil pentru ca terenul sa fie in conditii cat mai bune la ora meciului: „Noi facem tot ceea ce putem pentru ca terenul sa se prezinte cat mai bine deoarece noi va trebui sa construim si sa pasam mai mult deoarece ne dorim toate cele trei puncte. Avem cativa jucatori experimentati si sper ca acestia sa stie sa speculeze particularitatile unui teren inghetat, asa cum cred ca va fi la gazonul de pe «Emil Alexandrescu» la ora jocului cu UTA. Ma astept la un meci in care jucatorii nostri sa dea dovada de mult sacrificiu si de caracter“.

Niciun comentariu: