IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 4 decembrie 2010

IESENII AU INCHEIAT TURUL CU UN SEMIESEC


Formatia ACSMU Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1) partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania echipei UTA, in ultima etapa a turului de campionat al Seriei a II-a a ligii secunde.

Putinii suporteri care au venit sa vada ultimul meci al iesenilor pe teren propriu au trecut de la agonie la extaz si din nou la agonie, ACSMU Poli fiind condusa la pauza cu 1-0, intorcand rezultatul la 2-1 si fiind egalata pe final.
Prima parte a jocului a fost la discretia oaspetilor, elevii INCOMPETENTULUI Falub nefiind in stare in multe momente sa lege doua-trei pase.
In aceste conditii, Voiculet a semnat cele mai mari ocazii ale primei reprize, in minutul 2 nimerind transversala, iar in minutul 8 fiind blocat in ultimul moment de portarul gazdelor, Farcas.
Dominarea aradenilor avea sa se concretizeze si pe noua tabela de marcaj, acelasi Voiculet inscriind la coltul lung, din interiorul careului, in minutul 25.
In partea a doua a jocului, intrarea lui Herghelegiu a schimbat total fata echipei gazda, care a reusit sa intoarca rezultatul in numai trei minute, Gado (foto - 63’) si Kamara (66’) punctand pentru 2-1.
Sustinuti frenetic de putinii spectatori veniti la meci, iesenii nu au reusit sa tina de rezultat, Tucudean restabilind egalitatea in minutul 78.
Chiar si asa, iesenii puteau lua toate cele trei puncte, insa Herghelegiu a trimis pe langa poarta, din trei metri, cu un minut inainte de final.
S-a terminat 2-2 si iesenii termina turul de campionat la sapte puncte distanta de locul al doilea.

Niciun comentariu: